Wolfberry Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g
Trvanlivé potraviny Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g
Značka: Wolfberry

Wolfberry Zahusťovadlo Agar 30 g

Potraviny Wolfberry

Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zá... Viac informácií

Doprava: od 1,90 EUR (ZADARMO pri nákupe nad 70,00 EUR)
Ponuka platná k 7.4.2021

1,55 EUR
Na sklade
Rýchle doručenie

Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...

Výživa / Trvanlivé potraviny

Výživové doplnky a Trvanlivé potraviny Wolfberry

Wolfberry

Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,40 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,99 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
5,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,90 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
5,90 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
4,50 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
3,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
5,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,27 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
3,99 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
11,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
3,35 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,77 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
7,75 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,35 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,35 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,25 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,79 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,39 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
3,99 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
6,45 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,69 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
1,95 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
3,55 EUR
Overiť cenu
Agar je zdravá a prírodná alternatíva želatíny s vyše 80 % obsahom vlákniny. Získava sa z červených morských rias a je vhodný aj pre vegánov. Agar neobsahuje žiaden cukor, je priehľadný, bez chuti, zápachu a drží tvar aj za vyšších teplôt. Používa sa na ochucovanie, ale aj ako stabilizátor a zahusťovadlo pre cukrárske a pekárske výrobky. Viac informácií...
2,29 EUR
Overiť cenu
Hore